Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

.

Αποδέχομαι

1970x250

rodos akmi 970x250

Κυριακή, 19 Μάιος 2019 13:22

Οι δικηγόροι παίζουν μπάλα στη Ρόδο!

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου η κλήρωση της τελικής φάσης του 35ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων που θα διεξαχθεί φέτος στο νησί μας από 26 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου με τη συμμετοχή 16 ομάδων από την Ελλάδα και την Κύπρο. 

Η ομάδα της Ρόδου κληρώθηκε στον Δ’ Όμιλο με αντίπαλους τις ομάδες των Ιωαννίνων, του Αγρινίου και του Βόλου. Για την πρώτη αγωνιστική, η ομάδα των δικηγόρων του νησιού μας θα αντιμετωπίσει την ομάδα των Ιωαννίνων την Τετάρτη, 26 Ιουνίου και ώρα 18.45 στο γήπεδο Κοσκινού.

Με την ευκαιρία, η Οργανωτική Επιτροπή του Πρωταθλήματος θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες της στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, στο Δήμο Ρόδου και στο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. για την πολύτιμη συμβολή τους στη συνδιοργάνωση του Πρωταθλήματος. Επίσης, θα ήθελε να ευχαριστήσει και τους χορηγούς της φετινής διοργάνωσης: Τον όμιλο Ακταίον, την εταιρεία «ΒΑΠ ΚΟΥΓΙΟΣ Α.Ε.Β.Ε.», την εταιρεία «ΒΙΟΠΑΓ», τη «Νομικη Βιβλιοθήκη», τη «Μελισσοκομική Δωδεκανήσου» και τη «WIND» για την πολύτιμη συνεισφορά τους.

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Το Βήμα της Δωδεκανήσου

Eβδομαδιαία εφημερίδα της Δωδεκανήσου

Διευθυντής

Στέργος Μάτσης

Ρήγα Φεραίου 22 Κρεμαστή Ρόδος

Τηλ. 22410 92608 fax 22410 96701

Email12vima@gmail.com

Τελευταία άρθρα