Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

.

Αποδέχομαι

rodos akmi 970x250

Τετάρτη, 24 Απρίλιος 2019 17:52

Ο Χαράλαμπος Κόκκινος σε συνάντηση εργασίας με τα προεδρεία του Συλλόγου Ιδιοκτητών και Συνεταιρισμού Ιδιοκτητών ΤΑΧΙ Ρόδου

O Xαράλαμπος Κόκκινος, υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, επικεφαλής του περιφερειακού συνδυασμού «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου» και Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού του και στα πλαίσια των επαφών του με τους κοινωνικούς φορείς, είχε συνάντηση εργασίας με τα προεδρεία Συλλόγων Ιδιοκτητών #ΤΑΧΙ Ρόδου και Συνεταιρισμού Ιδιοκτητών #ΤΑΧΙ Ρόδου. 

Τέθηκαν θέματα που αφορούν τον κλάδο και στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα κατατέθηκαν #προτάσεις για την επίλυσή τους.

Ο κ. Χ. #Κόκκινος στην τοποθέτησή του, εκφράζοντας και τις θέσεις του περιφερειακού συνδυασμού, επεσήμανε ότι στο πρόγραμμά του εντάσσονται: 
- βελτίωση της οδοποιίας με έργα που πρέπει άμεσα να γίνουν,
- βελτίωση της λειτουργικότητας των οδικών αξόνων,
- παρεμβάσεις σε χώρους υγιεινής στους χώρους στάθμευσης των οδηγών #ταξί,
- έλεγχος της παρασυγκοινωνίας και ενέργειες για πάταξη όσων λειτουργούν παράνομα και ενάντια στο επάγγελμα των αυτοκινητιστών,
- συνεργασία με το Δήμο Ρόδου για να προωθηθούν και να υλοποιηθούν προτάσεις που δίνουν λύση στο συγκοινωνιακό πρόβλημα που παρατηρείται ιδιαίτερα στους θερινούς μήνες και στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου στο κέντρο της πόλης της Ρόδου.

Οι δυο πλευρές συναποφάσισαν να υπάρχει διαρκής επικοινωνία και διαρκής συνεννόηση.

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Το Βήμα της Δωδεκανήσου

Eβδομαδιαία εφημερίδα της Δωδεκανήσου

Διευθυντής

Στέργος Μάτσης

Ρήγα Φεραίου 22 Κρεμαστή Ρόδος

Τηλ. 22410 92608 fax 22410 96701

Email12vima@gmail.com

Τελευταία άρθρα