Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

.

Αποδέχομαι

rodos akmi 970x250

Τρίτη, 23 Απρίλιος 2019 19:24

Ρόδος: Οι ρακέτες «κατακτούν» την παραλία Ζέφυρος

Θετικά εισηγήθηκε ο Δήμος Ρόδου για τη δημιουργία χώρου αθλημάτων που περιλαμβάνουν ρακέτες, κατόπιν αιτήματος του Συλλόγου Ροδιακός Όμιλος Ρακέτας (ΡΟΡ).

Ο ΡΟΡ, ο οποίος μεταξύ άλλων είναι μέλος της Ένωσης Συλλόγων Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας και της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, προέβη στο ανωτέρω αίτημα γιατί στις παραλίες της Ρόδου, δεν υπάρχει ένας δημόσιος χώρος για την πραγματοποίηση αθλημάτων, ελεύθερα για το κοινό του νησιού και χωρίς ενόχληση των λουομένων, όπως είναι για παράδειγμα η ξυλορακέτα παραλίας, (Beach Racket), το Beach Tennis, το Beach Volley και το Beach Soccer.

 

Ο εγκεκριμένος χώρος, συνολικών διαστάσεων 28 επί 25 μέτρων, θα δημιουργηθεί στην παραλία του Ζέφυρου, πίσω από τις ομπρέλες και δίπλα στον δρόμο. Πρόκειται για μια παραλία μέσα στην πόλη της Ρόδου, άρα εύκολα προσβάσιμη, με αρκετό χώρο ελεύθερο από ομπρέλες, ώστε τα αθλήματα να διεξάγονται χωρίς ενόχληση των λουομένων.

Φιλοδοξία του ΡΟΡ, είναι να προσελκύσει τους νέους αλλά και τους επισκέπτες του νησιού της Ρόδου ώστε να γνωρίσουν τα εν λόγω αθλήματα και να αθληθούν σε έναν οργανωμένο χώρο κατασκευής του δήμου.

Τέλος, στον εγκεκριμένο χώρο θα μπορούν να διεξαχθούν αθλητικές επιδείξεις και πρωταθλήματα, όπως είναι για παράδειγμα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξυλορακέτας.

 
Με πληροφορίες από tornosnews

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Το Βήμα της Δωδεκανήσου

Eβδομαδιαία εφημερίδα της Δωδεκανήσου

Διευθυντής

Στέργος Μάτσης

Ρήγα Φεραίου 22 Κρεμαστή Ρόδος

Τηλ. 22410 92608 fax 22410 96701

Email12vima@gmail.com

Τελευταία άρθρα