Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

.

Αποδέχομαι

rodos akmi 970x250

Σάββατο, 13 Απρίλιος 2019 23:48

Διεθνές Φόρουμ Πιάνου και Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Τέχνης στη Ρόδο


Από τις 2 έως τις 5 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο το 12ο Διεθνές Φόρουμ Πιάνου Ρόδου και το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Τέχνης Ρόδου, συνδιοργάνωσης του Ωδείου Ρόδου, του Δήμου Ρόδου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Στα 11 χρόνια διεξαγωγής του Διεθνές Φόρουμ Πιάνου Ρόδου και στο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Τέχνης Ρόδου, λαμβάνουν μέρος σημαντικοί και διακεκριμένοι καθηγητές μουσικής και σολίστ. Το μουσικό γεγονός έχει καταστεί θεσμός, δίνοντας ώθηση στην πολιτιστική και μουσική παιδεία του τόπου, ενώ παράλληλα προβάλλει την Ελλάδα και τη Ρόδο στο εξωτερικό.

To Ωδείο Ρόδου επικοινωνεί τη διοργάνωση σε περισσότερες από 200 χώρες, συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο στην προβολή του τόπου, ενώ προάγει την κλασική μουσική, συμβάλλοντας στην εν γένει ανάπτυξη των τεχνών και του πολιτισμού.

Σκοπός των εν λόγω πολιτιστικών δράσεων, είναι η στήριξη και ανάπτυξη των τεχνών και η υποστήριξη δράσεων υπερτοπικής σημασίας. Τέλος, οι εν λόγω εκδηλώσεις συνδράμουν και στην προώθηση του πολιτιστικού τουρισμού, ο οποίος εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της ήπιας τουριστικής ανάπτυξης των νησιών.

 
Πληροφορίες από tornosnews

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Το Βήμα της Δωδεκανήσου

Eβδομαδιαία εφημερίδα της Δωδεκανήσου

Διευθυντής

Στέργος Μάτσης

Ρήγα Φεραίου 22 Κρεμαστή Ρόδος

Τηλ. 22410 92608 fax 22410 96701

Email12vima@gmail.com

Τελευταία άρθρα