Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

.

Αποδέχομαι

HATZIDIAKOS 970x90px

12vima 970x150

Τετάρτη, 13 Μάρτιος 2019 20:45

Επιτυχημένοι οι αγώνες του Σκοπευτικού Ομίλου Πάτμου από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, αφιερωμένη στην Επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου

Με τη συμμετοχή 50 περίπου σκοπευτών απ’ όλη την Ελλάδα, διεξήχθησαν την Παρασκευή 1η και το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019, οι αγώνες στο σκοπευτήριο του Σκοπευτικού Ομίλου Πάτμου.

Οι σκοπευτικοί αγώνες ήταν συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Σκοπευτικού Ομίλου Πάτμου και του Δήμου Πάτμου. Οι  αγώνες περιλάμβαναν σκοποβολή ΙPSC όπλων χειρός Level 2 και ήταν ενταγμένοι στο καλεντάρι της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος. 

Η διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στην Επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα και όραμα των διοργανωτών είναι να καθιερωθεί η διεξαγωγή των αγώνων κάθε χρόνο, το  Σαββατοκύριακο πριν την εορτή της Επετείου της 7ης Μαρτίου. Στόχος είναι η προσέλκυση σκοπευτών απ’ όλη την Ελλάδα αλλά και η καθιέρωση της Πάτμου ως σκοπευτικό προορισμό.

Οι τιμητικές απονομές έγιναν το πρωί της Κυριακής με παρόντες τον Έπαρχο Καλύμνου Γιάννη Θεμέλαρο, τον Δήμαρχο Πάτμου κ. Γρηγόρη Στόικο, τον αντιδήμαρχο Λευτέρη Κοκκώνη, τον Διοικητή του ΤΕΕ Πάτμου Γεώργιο Κακόγλου και δημοτικούς συμβούλους.

Ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού Δωδεκανήσου, Νίκος Νικολής εξέφρασε την ικανοποίησή του και την διαβεβαίωση ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου παραμένει αρωγός στις αθλητικές δράσεις αναπτυξιακής μορφής, στηρίζοντας τον αθλητισμό σε όλα τα νησιά της περιοχής ευθύνης της.

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 myCover logo  sarantis glykoepiloges 

Το Βήμα της Δωδεκανήσου

Eβδομαδιαία εφημερίδα της Δωδεκανήσου

Διευθυντής

Στέργος Μάτσης

Ρήγα Φεραίου 22 Κρεμαστή Ρόδος

Τηλ. 22410 92608 fax 22410 96701

Email12vima@gmail.com

Τελευταία άρθρα