Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

.

Αποδέχομαι

HATZIDIAKOS 970x90px

12vima 970x150

Πέμπτη, 21 Φεβρουάριος 2019 16:30

Νέο σύγχρονό λεωφορείο για την ασφαλή μεταφορά των μαθητών του Βρεφονηπιακού Σταθμού Σορωνής, παρέλαβε ο Δήμος Ρόδου.

 

Ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την ανανέωση του στόλου των οχημάτων του δήμου Ρόδου, πραγματοποιήθηκε σήμερα 21 Φεβρουαρίου 2019, με την παραλαβή παράδοση από το δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο και τους Αντιδημάρχους Παιδείας και δια Βίου Μάθησης Γιάννη Κορωναίου, Ανάπτυξης Γιώργου Πόκκια και των εκπροσώπων των εταιριών IVECO Πέγκυ Μακρή και Παύλος Ι Κοντέλλης ΑΕΒΕ, Νίκο Βασιλόπουλο, του νέου σύγχρονου μικρού λεωφορείου αντιρρυπαντικής τεχνολογία, euro 6, χωρητικότητας τριάντα θέσεων, που θα καλύπτει με ασφάλεια τις καθημερινές ανάγκες μετακίνησης των παιδιών του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού Σορωνής.
Το νέο όχημα είναι εργοστασιακής κατασκευής εξ ολοκλήρου της IVECO με καθίσματα και δάπεδο ελληνικής κατασκευής , έχει πίσω κίνηση, διπλά λάστιχα, air condition οδηγού και επιβατών, βασισμένο στην τεχνολογία καναλιών με θυρίδες ομοιόμορφης διασποράς του αέρα ενσωματωμένα στις καπελιέρες οροφής. Επιπλέον «φοράει» κινητήρα 3.000 κυβικών εκατοστών που αποδίδει 180 ίππους, έχει όλα τα σύγχρονα συστήματα πέδησης (ABS, ASR ESP ) με σύστημα διατήρησης της λωρίδας κυκλοφορίας, υδραυλικό τιμόνι για την εύκολη και ασφαλή μεταφορά των μαθητών, ακόμη και σε κίνηση στην πόλη.
Η «Προμήθεια μικρού λεωφορείου για το Βρεφονηπιακό Σταθμό Σορωνής Ρόδου» έχει προϋπολογισμό 74,400 ευρώ, είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Νοτίου Αιγαίου 2014-2020 και χρηματοδοτείται από εθνικούς πόρους και από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.
«Το έργο αυτό έρχεται να συμπληρώσει τη σημαντική προσπάθεια που καταβάλει ο δήμος Ρόδου, στη συνολική ανανέωση του στόλου του και στοχεύει στην ασφαλή μετακίνηση των μαθητών και των εργαζόμενων» δήλωσε ο κ. Χατζηδιάκος και συμπλήρωσε. «Πρόκειται για μία υποδομή που θα καλύψει με ασφάλεια τις ανάγκες μετακίνησης των μαθητών του Βρεφονηπιακού Σταθμού».

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 myCover logo  sarantis glykoepiloges 

Το Βήμα της Δωδεκανήσου

Eβδομαδιαία εφημερίδα της Δωδεκανήσου

Διευθυντής

Στέργος Μάτσης

Ρήγα Φεραίου 22 Κρεμαστή Ρόδος

Τηλ. 22410 92608 fax 22410 96701

Email12vima@gmail.com

Τελευταία άρθρα