Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

.

Αποδέχομαι

HATZIDIAKOS 970x90px

12vima 970x150

Πέμπτη, 21 Φεβρουάριος 2019 14:13

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χ. Κόκκινος κοντά στα αθλητικά σωματεία, τους εκπαιδευτικούς, τους εθελοντές, τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Πειραιώς και στους Βορειοηπειρώτες της Ρόδου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος στα πλαίσια των επαφών του με τους ενεργούς πολίτες και ανταποκρινόμενος σε σχετικές προσκλήσεις στις 16 - 18.2.2019 παρέστη στις εκδηλώσεις και είχε συναντήσεις με τα αντίστοιχα διοικητικά συμβούλια και τα μέλη τους, όπου συζήτησε θέματα που αφορούν δράσεις τους, στόχους, προοπτικές και συνεργασίες.

Συγκεκριμένα:

  • με τη διοίκηση και τα μέλη του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Ρόδου «Η Αναγέννηση» σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην επέτειο της αυτονομίας της Βόρειας Ηπείρου (17.2.1914, Αργυρόκαστρο).

  • παρέστη και μίλησε στην κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρόδου, όπου αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο που επιτελεί ο Έλληνας εκπαιδευτικός και η δημόσια εκπαίδευση, που θα πρέπει να τύχουν καλύτερης αντιμετώπισης από την Πολιτεία.

  • στο Γυμναστικό Σύλλογο «Δωδεκάνησος» - Μπάσκετ με Αμαξίδιο, όπου συνεχάρη τους αθλητές και τη διοίκηση για την προσφορά τους στον αθλητισμό και στην περιοχή μας και είχε την τιμή να επιδώσει τιμητική πλακέτα στον πρώην δήμαρχο Ρόδου Μάνο Κόκκινο για τη συμβολή του και τη στήριξή του στο Γ.Σ. Δωδεκάνησος,

  • παρέστη και μίλησε στην εκδήλωση των εθελοντών της Ο.Α.Κ., που έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Ο κ. Χ. Κόκκινος τούς ευχαρίστησε για την προσφορά τους και επιβεβαίωσε τη διαρκή συνεργασία των δύο πλευρών.

  • Τέλος μίλησε για την προσωπικότητα και το βιβλίο του παλαίμαχου διεθνή τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Πειραιώς Παναγιώτη Κελεσίδη σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ., παρουσία αυτοδιοικητικών παραγόντων, φίλαθλου κοινού και βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Πειραιώς, του Διαγόρα και της Ρόδου.

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 myCover logo  sarantis glykoepiloges 

Το Βήμα της Δωδεκανήσου

Eβδομαδιαία εφημερίδα της Δωδεκανήσου

Διευθυντής

Στέργος Μάτσης

Ρήγα Φεραίου 22 Κρεμαστή Ρόδος

Τηλ. 22410 92608 fax 22410 96701

Email12vima@gmail.com

Τελευταία άρθρα