Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

.

Αποδέχομαι

HATZIDIAKOS 970x90px

12vima 970x150

Δευτέρα, 18 Φεβρουάριος 2019 13:08

κ. Χατζημάρκο: Ποιος περιφερειακός σας σύμβουλος καταδικάστηκε πρόσφατα με ένα (1) έτος φυλάκιση επειδή με πρόθεση δεν κατέβαλε 135,717,29€ στο Δημόσιο, όταν οι απλοί πολίτες κάνουν ρυθμίσεις και πωλούν περιουσίες για να αντιμετωπίσουν τις υποχρεώσει

Αδιάψευστο παραμένει το δημοσίευμα ημερήσια εφημερίδας της Ρόδου, σύμφωνα με το οποίο καταδικάστηκε με «ποινή φυλάκισης ενός έτους από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου μετατρέψιμη σε 5€ ημερησίως, περιφερειακός σύμβουλος της πλειοψηφίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου, διότι κρίθηκε ότι με πρόθεση δεν κατέβαλε χρέη στο Δημόσιο συνολικού ποσού 135.717,29€.»

Με δεδομένο ότι δεν αναγράφεται -περιέργως- το όνομα του περιφερειακού συμβούλου της πλειοψηφίας στο δημοσίευμα, που με πρόθεση δεν κατέβαλε τα χρέη του, απεύθυνα στις 15.2.2019 το α.π.: Οίκ. 30 υπηρεσιακό έγγραφο, όπου θέτω ευθέως το ερώτημα στον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκο να με ενημερώσει «ποιος είναι ο συνάδελφος στον οποίο αναφέρεται το δημοσίευμα και ποια θέση ευθύνης τού έχει αναθέσει.»

Κατά την προσφιλή του μέθοδο ο κ. Χατζημάρκος δεν μου απάντησε…

Δεν απάντησε ούτε το λαλίστατο γραφείο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του οποίου τα στελέχη πληρώνονται από χρήματα του ελληνικού λαού και μας έχει συνηθίσει σε αποπροσανατολιστικές απαντήσεις και σε υβριστικές ανακοινώσεις κατά συναδέλφων περιφερειακών συμβούλων, που δε βρίσκονται στην πολιτική «αυλή» του κ. περιφερειάρχη.

Το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό, διότι εάν ισχύει το δημοσίευμα, ο συγκεκριμένος περιφερειακός σύμβουλος της πλειοψηφίας, από πρόθεση δεν εξόφλησε το χρέος του, όταν την ίδια ώρα χιλιάδες συμπατριώτες μας ταλαιπωρημένοι από την οικονομική κρίση, κάνουν διακανονισμούς, εργάζονται σκληρά, πωλούν περιουσίες για να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους και στη δυσβάσταχτη φορολογία…

Το θέμα  παίρνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, αν προστεθεί το δεδομένο ότι ο συγκεκριμένος περιφερειακός σύμβουλος αφενός είναι σε έμμισθη θέση από τον κ. Χατζημάρκο στην Π.Ν.Αι. και αφετέρου έχει πρωταγωνιστήσει ως καλό «πολιτικό γιουσουφάκι» του περιφερειάρχη σε οργανωμένες άδικες και ανερμάτιστες επιθέσεις κατά περιφερειακών συμβούλων.

Επίσης, αν είναι η περίπτωση, περιφερειακού συμβούλου που εκπροσωπεί και την Π.Ν.Αι. κατ’ εντολή του κ. Χατζημάρκου σε σειρά εκδηλώσεων και συγχρόνως υποβαθμίζονται ή οργανωμένα διώκονται άλλα πρωτεύθυνα στελέχη της, το θέμα παίρνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις και συγχρόνως γεννιούνται απορίες για τη συνεχιζόμενη παθητική στάση που κρατά η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου… Υπάρχει μόνιμη ασυλία σε ορισμένους και δεν το γνωρίζουμε;

Το θέμα είναι ηθικό και πολιτικό…

Η αλήθεια είναι ότι η ηγεσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, και στη Δικαιοσύνη (έρευνα για διαγωνισμό LED, μηνύσεις, αγωγές κ.τ.λ.) και στην κοινωνία με την οποία «έχει πάρει διαζύγιο» και ο μόνος της σταθερός επικοινωνιακός δεσμός είναι οι ανάστροφες αυτοφωτογραφήσεις -κατά κόσμο “selfies” που αναρτούν αρκετά από τα στελέχη της για να υπενθυμίσουν την υπάρξή τους...

 

 

      

                

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΧΩΡΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Διεύθυνση: Πλατ. Ελευθερίας 1, α’ όφορος

851 00 Ρόδος

Τηλ.: 2241360608, 509
Τηλ/πία: 2241360571
Ε.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ρόδος, 15/2/2019


Αρ. πρωτ.: Οίκ. 30

Προς: Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γ. Χατζημάρκο
Πλατ. Ελευθερίας 1, α’ όροφος

851 00 Ρόδος, τηλ/πία: 2241360531

Κοιν.: Ασκούντα χρέη Συντονιστή Α.Δ.Α.
κ. Πολύκαρπο Πολυχρονάκη Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΘΕΜΑ: Αίτημα για ενημέρωση για δημοσίευμα που αφορά καταδίκη περιφερειακού συμβούλου της πλειοψηφίας του Π.Σ. της Π.Ν.Αι.

 

Με αφορμή δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Η Δημοκρατική της Ρόδου» (το οποίο δεν έχει διαψευστεί) όπου αναφέρεται στις 14.2.2019 ότι «επιβλήθηκε από το Τριμελές Πλημελλειοδικείο Ρόδου ποινή φυλάκισης ενός (1) έτους σε περιφερειακό σύμβουλο της πλειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου για χρέη που με πρόθεση δεν κατέβαλε στο Δημόσιο ύψους 135.717,29€», θα ήθελα να γνωρίζω ποιος είναι ο παραπάνω συνάδελφος και ποια θέση ευθύνης τού έχετε αναθέσει.

Αναμένω άμεσα απάντησή σας.

Ρόδος, 15.2.2019

Yπογραφή Κόκκινου ως χωρ. αντιπεριφερειάρχη με σφραγίδα.jpg                                                               

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 myCover logo  sarantis glykoepiloges 

Το Βήμα της Δωδεκανήσου

Eβδομαδιαία εφημερίδα της Δωδεκανήσου

Διευθυντής

Στέργος Μάτσης

Ρήγα Φεραίου 22 Κρεμαστή Ρόδος

Τηλ. 22410 92608 fax 22410 96701

Email12vima@gmail.com

Τελευταία άρθρα