Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

.

Αποδέχομαι

1970x250

rodos akmi 970x250

Δευτέρα, 11 Φεβρουάριος 2019 21:07

Δήμαρχος Ρόδου προς διοίκηση Εθνικής Τράπεζας «Εχθρική ενεργεία για τους κατοίκους και τη δημοτική αρχή το κλείσιμο της τράπεζας στην Κρεμαστή»

Συνάντηση είχαν σήμερα το πρωί με τον γενικό διευθυντή της Εθνικής Τράπεζας, ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Γιώργος Πόκιας, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Μιχάλης Χριστοδούλου καθώς και ο πρόεδρος του ΔΔ Κρεμαστής κ.Τσαμπίκος Ποδιώτης.

Θέμα της συνάντησης ήταν, το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην Κρεμαστή το οποίο θεωρείται πλήγμα για τους κατοίκους 23 δημοτικών διαμερισμάτων της δυτικής πλευράς της Ρόδου, αφού από τότε που έκλεισε η Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου και το κατάστημα των ΕΛΤΑ στο Παραδείσι, εξυπηρετεί τους συνταξιούχους, επιχειρηματίες και κατοίκους που διαμένουν στις δημοτικές ενότητες Πεταλούδων, Καμείρου, Αταβύρου και Ιαλυσού.

Τόσο ο κ. Πόκιας όσο και ο κ.Χριστοδούλου ανέφεραν στον Γενικό Διευθυντή, μεταξύ άλλων ότι δεν είναι δυνατόν να θέλουμε ανάπτυξη στην περιοχή και να μην έχουμε αναπτυξιακό μοχλό που είναι η τράπεζα και μάλιστα σε μια περιοχή που είναι βεβαρημένη περιβαλλοντικά με αεροδρόμιο και εργοστάσιο της ΔΕΗ.

 Σύμφωνα με πληροφορίες του 12vima.gr ο δήμαρχος Ρόδου κ.Φώτης Χατζηδιάκος ο όποιος βρίσκεται εκτός Ρόδου για προσωπικούς λόγους σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε την ώρα της συνάντησης με τον γενικό διευθυντή του κατέστησε σαφές ότι για τη δημοτική αρχή και για τους κατοίκους το κλείσιμο της τράπεζας είναι εχθρική ενέργεια.

Μάλιστα διαμήνυσε ότι η δημοτική αρχή θα μεταφέρει όλα τα από θεματικά του δήμου από την Εθνική Τράπεζα σε άλλη τράπεζα όπως επίσης θα παροτρύνει  η δημοτική αρχή τους κατοίκους της περιοχής που μέχρι σήμερα συνεργάζονται με την Εθνική Τράπεζα να πάνε σε άλλη τράπεζα και ζήτησε από τον γενικό διευθυντή της τράπεζας να αναθεωρήσει άμεσα η διοίκηση της Εθνικής την απόφαση της να κλείσει το κατάστημα στην Κρεμαστή. 

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ίδιο πνεύμα θα είναι και ηι αντίδραση του δημοτικού Λιμενικού ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου για τη συνεργασία του με την Εθνική τράπεζα όπως ανέφερε στη συνάντηση και ο πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου κ Χριστοδούλου 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Το Βήμα της Δωδεκανήσου

Eβδομαδιαία εφημερίδα της Δωδεκανήσου

Διευθυντής

Στέργος Μάτσης

Ρήγα Φεραίου 22 Κρεμαστή Ρόδος

Τηλ. 22410 92608 fax 22410 96701

Email12vima@gmail.com

Τελευταία άρθρα