Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

.

Αποδέχομαι
Πέμπτη, 08 Νοέμβριος 2018 10:43

ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ H HOTELS COLLECTION

Μια ακόμα περιβαλλοντική δράση πραγματοποίησε ο όμιλος HHotels Collection (Hatzilazarou Group) την Τετάρτη 7.11.2018 στο πλαίσιο της Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης. Υπό την καθοδήγηση της Δασικής Υπηρεσίας, το προσωπικό που συμμετείχε στην εθελοντική δεντροφύτευση φύτευσε συνολικά100 δενδρύλλια (πεύκα) σε περιοχή της επαρχιακής οδού Απολακκιάς – Προφύλιας. Η συγκεκριμένη έκταση είχε πληγεί στο παρελθόν από τις πυρκαγιές.

Ο όμιλος  H Hotels θα ήθελε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του περιφερειακού φυτωρίου Νοτίου Αιγαίου κ. Μιχάλη Μπαριανάκη για τη δωρεά 100 φυτών και το γεωπόνο του φυτωρίου κ. Νίκο Ρένεση για την άψογη συνεργασία και την βοήθεια που προσέφερε για την πραγματοποίηση της δενδροφύτευσης. Τέλος, ο όμιλος θα ήθελε να ευχαριστήσει τηΔιεύθυνση Δασών Δωδεκανήσου και τον κυνηγητικό σύλλογο Ρόδου που συμμετείχαν ενεργά στην δενδροφύτευση.

Ο όμιλος H ΗotelsCollection ( Χατζηλαζάρου ) αποτελεί μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση που έχει στόχο να προσφέρει γνήσια ελληνική φιλοξενία. Διαθέτει 6 ξενοδοχεία στη Νότια Ρόδο συνολικής δυναμικότητας  2150 δωματίων και μια μεγάλη γκάμα από επιλογές που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες και ανάγκες του κάθε επισκέπτη. Ξεκίνησε το 1993 και σήμερα αποτελεί μια από τις δυναμικότερες τουριστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Στα HHotelsCollection ο επισκέπτης θα αισθανθεί την ισορροπία μεταξύ των καλύτερων οικογενειακών παραδόσεων και της προσωπικής φροντίδας που παρέχεται στους πελάτες, σε συνδυασμό με υπηρεσίες υψηλής αξίας, που αποτελούν το κλειδί της Ροδίτικης φιλοξενίας.

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 myCover logo  sarantis glykoepiloges 

Το Βήμα της Δωδεκανήσου

Eβδομαδιαία εφημερίδα της Δωδεκανήσου

Διευθυντής

Στέργος Μάτσης

Ρήγα Φεραίου 22 Κρεμαστή Ρόδος

Τηλ. 22410 92608 fax 22410 96701

Email12vima@gmail.com

Τελευταία άρθρα