Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

.

Αποδέχομαι
Τρίτη, 06 Νοέμβριος 2018 15:59

Ρόδος: Σε στυλ...Μουλέν Ρουζ το "Amalfi"!

Σε στυλ…Μουλέν Ρουζ θα λειτουργεί το «Amalfi», το οποίο θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες του στις 16 του μηνός. Ανακαινισμένο , πιο λειτουργικό , ανανεωμένο και θεατρικό , υπόσχεται στους Ροδίτες έναν διαφορετικό τρόπο διασκέδασης , που θα θυμίζει το Παρίσι.

 

 Θα λειτουργεί στην έκδοση του παριζιάνικου καμπαρέ , προσφέροντας στους θαμώνες τους κάτι νέο και πρωτοποριακό για τη Ρόδο, αφού θα συνδυάζει το καλό φαγητό με υψηλού επιπέδου θέαμα, που λείπει από την πόλη μας.

Το «Amalfi» λειτουργεί στον πρώτο όροφο του επιβλητικού νεοκλασικού κτιρίου του Ακταίον και θα είναι ανοικτό για τους λάτρεις της υψηλής διασκέδασης και του πολυτελή θεάματος , από την Τετάρτη μέχρι και το Σάββατο. Θα προσφέρει στους επισκέπτες τους φαγητό , ικανοποιώντας και πιο τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους και οι γευστικές εκπλήξεις θα συνδυάζονται με τα καλύτερα cocktails  και  τις καλύτερες σαμπάνιες με άψογο σέρβις.

Οι υπηρεσίες που θα προσφέρονται θα είναι υπερπολυτελή επιπέδου και προδιαγραφών.O νέος γαστρονομικός προορισμός στον πρώτο όροφο του «Ακταίον» , είναι κάτι που έλειπε από τη Ρόδο και θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας και του θεατρικού θεάματος , ενώ οι τιμές προβλέπεται να είναι προσιτές για όλους τους Ροδίτες.

Στόχος της μισθώτριας εταιρείας του «Ακταίον» είναι να καταστήσει το «Amalfi » ,σημείο αναφοράς της Ρόδου για το υψηλό επίπεδο της γαστρονομίας που θα προσφέρει ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς 

Το «Amalfi », υπόσχεται υπέροχες και μοναδικές βραδιές στους επισκέπτες του , που θα γεύονται ξεχωριστά πιάτα, συνδυάζοντας τα με τα καλύτερα cocktails και τις καλύτερες σαμπάνιες , θα απολαμβάνουν θέαμα υψηλού επιπέδου απογειώνοντας τις γεύσεις και τη διασκέδαση στην κοσμοπολίτικη Ρόδο και τους χειμερινούς μήνες.

 

amalfi1

amalfi2

]amalfi3

amalfi4

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 myCover logo  sarantis glykoepiloges 

Το Βήμα της Δωδεκανήσου

Eβδομαδιαία εφημερίδα της Δωδεκανήσου

Διευθυντής

Στέργος Μάτσης

Ρήγα Φεραίου 22 Κρεμαστή Ρόδος

Τηλ. 22410 92608 fax 22410 96701

Email12vima@gmail.com

Τελευταία άρθρα