Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

.

Αποδέχομαι
Δευτέρα, 22 Οκτώβριος 2018 23:07

Ρόδος-Δωδεκάνησα: Επιδείνωση του καιρού και... βροχές - Αναλυτική πρόγνωση

Ξημερώνοντας η Τρίτη οι μπόρες στην Ρόδο θα μετατρέπονται σε καταιγίδες και θα συνοδεύονται απο ηλεκτρικές εκκενώσεις.

Σταδιακά θα αρχίζουν να επηρεάζονται και άλλα νησιά του νομού όπως η Κώς η Κάλυμνος η Λέρος το Καστελλόριζο η Σύμη η Τήλος η Νίσυρος με ανα διαστήματα καταιγίδες και έτσι θα κυλήσει και θα τελείωσει η Τρίτη σε όλα τα νησιά του νομού.

Απο τα μεσάνυχτα και κυρίως το ξημέρωμα της Τετάρτης ο καιρός θα παρουσιάζει νέα επιδείνωση με τις καταιγίδες να ακόμα ποιό ισχυρές να συνοδεύονται απο ηλεκτρικές εκκενώσεις και πιθανότατα απο χαλαζοπτώσεις ενώ θα απασχολούν όλα τα νησιά του νομού!

Σε αυτό το μοτίβο θα κυλάει η μέρα ενώ σταδιακή εξασθενηση προβλέπεται απο το βράδυ.

Οι άνεμοι δεν θα ενισχυθούν τελικά ιδιαίτερα την Δευτέρα και την Τρίτηόπου θα στραφούν σε νοτιάδες και δεν θα ξεπερνούν τα 3-4 μποφόρ σε κανένα σημείο του νομού.
Την Τετάρτη ωστόσο θα ενισχυθούν πρόσκαιρα στα 5-6 μποφόρ απο το πρώι σε όλα τα πελάγη ενώ θα στρέφονται απο ανατολικές  διευθύνσεις έως το απόγευμα όπου σταδιακά θα εξασθενούν.
Απο την νυχτα αρχικά στα βορειότερα τμήματα θα στρέφονται σε βοριάδες και θα ενισχύονται στα 6-7 μποφόρ και στα νοτιότερα απο τα μεσάνυχτα όπου επίσης θα βρίσκονται σε ενίσχυση.

Οι θερμοκρασίες το επόμενο τριήμερο δεν θα ξεπερνούν πουθενά τους 22°C με 23°C βαθμούς τις θερμές ώρες της ημέρας ενώ την νύχτα δεν θα πέφτουν κάτω απο τους 16.. με 17.. στα παραθαλάσια και τους 15.. βαθμούς στα ορεινά.

Υγρασία : 65% – 95%

Καλή εβδομάδα

Γιάννης Μανωλάς

 Πηγή:www.dimokratiki.gr

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 myCover logo  sarantis glykoepiloges 

Το Βήμα της Δωδεκανήσου

Eβδομαδιαία εφημερίδα της Δωδεκανήσου

Διευθυντής

Στέργος Μάτσης

Ρήγα Φεραίου 22 Κρεμαστή Ρόδος

Τηλ. 22410 92608 fax 22410 96701

Email12vima@gmail.com

Τελευταία άρθρα