Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

.

Αποδέχομαι
Δευτέρα, 22 Οκτώβριος 2018 19:30

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η θεατρική παράσταση « Η Κόμισσα της Φάμπρικας» από τη θεατρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας, στη Λέρο.

Στο κατάμεστο από κόσμο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Λέρου, παρουσιάστηκε από τη θεατρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας, το θεατρικό έργο του Κώστα Πρετεντέρη « Η Κόμισσα της Φάμπρικας» σε σκηνοθεσία Π.Υ. ΜΠΑΣΙΑΚΟΥ Γεωργίου. Η τοπική κοινωνία Της Λέρου ανταποκρίθηκε θετικά στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, με την παρουσία πλήθους κατοίκων του νησιού, οι οποίοι προσήλθαν για να παρακολουθήσουν την παράσταση, , με τους θεατές να ξεπερνούν κατά πολύ την χωρητικότητα των 400 θέσεων του κινηματοθέατρου.

Στην παράσταση παρέστησαν ο Έπαρχος της περιφερειακής ενότητας Καλύμνου κ. Ιωάννης Θεμέλαρος, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχαήλ Κόλιας μετά του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Αρχιερατικός Επίτροπος π. Φωκάς Νικόδημος Διοικητές των στρατιωτικών Μονάδων, 588 ΤΕ και ΥΝΤΕΛ, Διευθυντής της Υπηρεσίας μας Α/Δ Κωνσταντίνος ΚΟΚΟΡΟΣΚΟΣ, η Διοικητής του Α.Τ. Λέρου Υ/Α ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗ Αθηνά, ο Λιμενάρχης Λέρου, οι Πρόεδροι των συνδικαλιστικών οργάνων των Σώματος, Π.Ο.ΑΣ.Υ., Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Νοτίου Αιγίου και Εν.Αστ Υπαλ. Βορείου Συγκροτήματος Δωδ/σου καθώς και Εκπρόσωποι όλως των τοπικών Φορέων και Συλλογικοτήτων.

 

αστυνιμια 2

 

 

αστυνομια 45

 

αστυνομια 3

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 myCover logo  sarantis glykoepiloges 

Το Βήμα της Δωδεκανήσου

Eβδομαδιαία εφημερίδα της Δωδεκανήσου

Διευθυντής

Στέργος Μάτσης

Ρήγα Φεραίου 22 Κρεμαστή Ρόδος

Τηλ. 22410 92608 fax 22410 96701

Email12vima@gmail.com

Τελευταία άρθρα