Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

.

Αποδέχομαι
Δευτέρα, 22 Οκτώβριος 2018 16:49

X.Kόκκινος: «Η ψηφιακή εποχή επιβάλλει να αξιοποιήσουμε τις νέες τεχνολογίες και να επενδύσουμε στην καινοτομία»

Ομιλία του Χ. Κόκκινου στο συνέδριο με θέμα «Τουρισμός και διαδίκτυο»

Στις εκδηλώσεις για την Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας και στο 3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. #Κόκκινος παρακολούθησε και μίλησε στο διήμερο συνέδριο με θέμα «Τουρισμός και διαδίκτυο» που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο στις 19 - 20.10.2018. 

Στην ομιλία του ο κ. Χ. #Κόκκινος επεσήμανε ότι «είναι δεδομένη η σχέση τουρισμού και διαδικτύου σε μια εποχή που οι νέες τεχνολογίες εξελίσσονται διαρκώς, οι #χρήστες τους αυξάνονται, χρησιμεύουν άμεσα στις #κρατήσεις, στις #συναλλαγές και στην #επικοινωνία. Με αυτά τα #δεδομένα και ζώντας πλέον στην ψηφιακή εποχή, καλούμαστε όλοι οι φορείς να προσαρμοστούμε στη νέα κατάσταση. 
Οι έχοντες την ευθύνη της τουριστικής προβολής, θα πρέπει να προχωρήσουν στην αλλαγή μοντέλου των δράσεών τους και να επανασχεδιάσουν τις δραστηριότητές της, αξιοποιώντας τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών και επενδύοντας στην καινοτομία.»
Στις 20.10.2018 ο κ. Χ. #Κόκκινος παρέστη στην τελετή του εορτασμού του Προστάτου του Σώματος Αγίου Αρτεμίου και της Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας, που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού Ρόδου, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καλύμνου - Λέρου - Αστυπάλαιας κκ Παΐσιου και του διευθυντή της Α’ Δ/νσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου κ. Μιχάλη Καληωράκη.

Τέλος, στις 20 - 21.10.2018 παρακολούθησε τις εργασίες του 3ου Συνεδρίου Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού, που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο με συμμετοχή 550 συνέδρων και με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, π.χ. «δίκτυα τουριστικών λιμένων», η αναβίωση του «Κολοσσού της Ρόδου», «αειφορία, εκπαίδευση, τουρισμός», «περιβαλλοντικός σχεδιασμός και ταυτότητα πόλης» κ.τ.λ.

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 myCover logo  sarantis glykoepiloges 

Το Βήμα της Δωδεκανήσου

Eβδομαδιαία εφημερίδα της Δωδεκανήσου

Διευθυντής

Στέργος Μάτσης

Ρήγα Φεραίου 22 Κρεμαστή Ρόδος

Τηλ. 22410 92608 fax 22410 96701

Email12vima@gmail.com

Τελευταία άρθρα