Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

.

Αποδέχομαι
Πέμπτη, 11 Οκτώβριος 2018 12:47

Ρόδος: Υπογραφές συγκεντρώνονται για να μην κλείσει το υποκαταστήμα της Εθνικής Τράπεζας στην Κρεμαστή!

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί η απόφαση να μπει «λουκέτο» στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας που λειτουργεί στην Κρεμαστή. Η τοπική κοινωνία αποφάσισε να αντιδράσει δυναμικά και τις τελευταίες ημέρες ξεκίνησε η συγκέντρωση υπογραφών από τους κατοίκους της Κρεμαστής και των παρακείμενων Κοινοτήτων , εκφράζοντας την δυσαρέσκεια τους για την απόφαση αυτή και διαμηνύοντας τη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας πως θα αποσύρουν τις καταθέσεις που έχουν εκεί.

 

 Μάλιστα την προσεχή Παρασκευή πρόκειται να μεταβούν στην Αθήνα ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Γιώργος Πόκκιας και ο πρόεδρος του δημοτικού λιμενικού ταμείου νότιας Δωδεκανήσου Μιχάλης Χριστοδούλου οι οποίοι θα συναντηθούν με την γενική διευθύντρια των περιφερειακών υποκαταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας από την οποία θα ζητήσουν να ανακληθεί η απόφαση που ελήφθη, μεταφέροντας τις αντιδράσεις που προκάλεσε στην τοπική κοινωνία. Επίσης θα της παραδώσουν το κείμενο με τις υπογραφές που συγκεντρώνονται και στο οποίο γίνεται σαφές που οι κάτοικοι της Κρεμαστής και όχι μόνο , θα αποσύρουν τις καταθέσεις που έχουν σήμερα στην Εθνική Τράπεζα. 

  Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της ιστοσελίδας 12vima.grκαι επιβεβαιώνονται και από τους κατοίκους της Κρεμαστής η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας στο πλαίσιο της συγχώνευσης και κατάργησης υποκαταστημάτων της και μείωση του προσωπικό της , θα προχωρήσει άμεσα στο κλείσιμο του υποκαταστήματος που λειτουργεί στην Κρεμαστή και καθημερινά εξυπηρετεί εκατοντάδες πολίτες.

 Από τότε που έκλεισε η Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου και το κατάστημα των ΕΛΤΑ στο Παραδείσι , το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Κρεμαστή εξυπηρετεί τους συνταξιούχους , επιχειρηματίες και πολλούς από τους κατοίκους που διαμένουν στη δυτική πλευρά της Ρόδου καθώς είναι το πλησιέστερο που λειτουργεί στην ευρύτερη περιοχή από τη δημοτική ενότητα Πεταλούδων μέχρι τη δημοτική ενότητα Αταβύρου.

 Αν τελικά προχωρήσει το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην Κρεμαστή , η ταλαιπωρία που θα υφίστανται οι μέχρι σήμερα συναλλασσόμενοι της θα είναι απερίγραπτη , αφού θα πρέπει να μετακινούνται για να εξυπηρετηθούν στην πόλη της Ρόδου. 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Το Βήμα της Δωδεκανήσου

Eβδομαδιαία εφημερίδα της Δωδεκανήσου

Διευθυντής

Στέργος Μάτσης

Ρήγα Φεραίου 22 Κρεμαστή Ρόδος

Τηλ. 22410 92608 fax 22410 96701

Email12vima@gmail.com

Τελευταία άρθρα