Παρασκευή, 11 Αύγουστος 2017 12:05

Ο Δήμος Ρόδου κοντά στους ηλικιωμένους του Χαραλάμπειου Γηροκομείου Ρόδου Πηγή:www.dimokratiki.gr

Γηρατειά … λέξη δύσκολη, λέξη συναισθηματική, που κρύβει καλές και κακές αναμνήσεις, πολύτιμες εμπειρίες, σωρευμένη σοφία, τέχνη ζωής.

Και γύρω από αυτή, άνθρωποι που προσπαθούν να φτιάξουν ένα καλύτερο παρόν σε όσους μας μεγάλωσαν και μας δίδαξαν, να βελτιώσουν με κάθε τρόπο και μέσο την καθημερινότητα των γερόντων.

Ο Δήμος Ρόδου στο πλαίσιο στήριξης όλων των κοινωνικών ομάδων της Ρόδου, οργάνωσε την Τρίτη 1 Αυγούστου με πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Άννας Ζωάννου, εκδήλωση για τους φιλοξενούμενους ηλικιωμένους στο Χαραλάμπειο Γηροκομείο της Ρόδου, χαρίζοντας τους ένα ευχάριστο απόγευμα με φαγητό, μουσική και χορό. Στην εκδήλωση παρουσία του Δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου παρευρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σάββας Διακοσταματίου, καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου Κώστας Στυλιανού.

Η πολύτιμη βοήθεια των επιχειρηματιών που στήριξαν την εκδήλωση αποδεικνύοντας τις κοινωνικές τους ευαισθησίες, αλλά και των εθελοντών μουσικών, αποτελούν την καλύτερη απόδειξη για το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης των Ροδίων, οι οποίοι είναι πολίτες με ήθος και αληθινή διάθεση προσφοράς προς τον συνάνθρωπο. Ο Δήμος Ρόδου θα συνεχίσει το κοινωνικό του έργο με βαθύ αίσθημα ευθύνης, γνωρίζοντας ότι στηρίζει και στηρίζεται από την κοινωνία.

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 myCover logo  sarantis glykoepiloges 

Το Βήμα της Δωδεκανήσου

Eβδομαδιαία εφημερίδα της Δωδεκανήσου

Διευθυντής

Στέργος Μάτσης

Ρήγα Φεραίου 22 Κρεμαστή Ρόδος

Τηλ. 22410 92608 fax 22410 96701

Email12vima@gmail.com

Τελευταία άρθρα