Δευτέρα, 02 Ιανουάριος 2017 18:02

Επίσκεψη του Δημάρχου Ρόδου στο πρώτο παιδί του νέου έτους και στις Πηγές Καλλιθέας

Ευχές για ένα υγιές, ευτυχισμένο και δημιουργικό νέο έτος, αντάλλαξε ο Δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης Χατζηδιάκος με τους γονείς του πρώτου παιδιού που γεννήθηκε το 2017 στη Ρόδο.
Ένα υγιέστατο κοριτσάκι, ήταν το πρώτο παιδί που είδε το φως του 2017, στην μαιευτική κλινική της Euromedica. Οι γονείς, Γεώργιος Δαρζέντας και Μαριέττα Καλογήρου, δέχθηκαν με πρωτόγνωρα συναισθήματα, το καλύτερο δώρο για το νέο έτος, καθώς είναι το πρώτο τους παιδί.
Ο κος Φώτης Χατζηδιάκος, συνεχάρη τους ευτυχισμένους γονείς και ευχήθηκε στους ίδιους και στο νεογέννητο υγεία και κάθε ευτυχία και δώρισε συμβολικά στην οικογένεια, την εικόνα της Παναγιάς Τσαμπίκας.
Οι γονείς ευχαρίστησαν το Δήμαρχο και του αντευχήθηκαν υγεία και δημιουργικότητα για τον ίδιο, την οικογένεια του, τους συνεργάτες και τους κατοίκους του νησιού.
Στη συνέχεια ο κος Χατζηδιάκος επισκέφτηκε τις Πηγές Καλλιθέας το διαμορφωμένο στο εορταστικό κλίμα των ημερών χώρο, παρουσία του Προέδρου της τοπικής Κοινότητας Κοσκινού και ευχήθηκε στους επισκέπτες και τους εκπροσώπους των συλλόγων που συμμετέχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις, καλή χρονιά με υγεία.

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 myCover logo  sarantis glykoepiloges 

Το Βήμα της Δωδεκανήσου

Eβδομαδιαία εφημερίδα της Δωδεκανήσου

Διευθυντής

Στέργος Μάτσης

Ρήγα Φεραίου 22 Κρεμαστή Ρόδος

Τηλ. 22410 92608 fax 22410 96701

Email12vima@gmail.com

Τελευταία άρθρα