Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

.

Αποδέχομαι
Τρίτη, 29 Οκτώβριος 2019 08:28

Η απάντηση της Ελένης Μενεγάκη για τα unfollow στα social media

«Φυσικά έκανα και unfollow. Δεν το βλέπω κάτι κακό. Δεν θα σου πω έκανα unfollow τον τάδε. Ούτε που θυμάμαι. Δεν ξέρω αν με έχουν κάνει unfollow. Δεν παρακολουθώ τι κάνουν οι άλλοι», είπε η παρουσιάστρια

 
Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει μεγάλος ντόρος στη show biz για τα unfollov στα social media αλλά και το ποιος ακολουθεί ποιον. Η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στο Ηρώδειο ως πρέσβειρα της εκστρατείας για τον καρκίνο του μαστού (έκανε τη συμβολική φωταγώγηση του Ηρωδείου στα χρώματα του γνωστού pink ribbon) και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τα unfollow.

Η παρουσιάστρια αρχικά αναφέρθηκε στο instagram, στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης που λατρεύει: «To Instagram είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να επικοινωνείς με όλο τον κόσμο που σε παρακολουθεί. Αυτό το κομμάτι δεν έχει καμία σχέση με το επαγγελματικό μου κομμάτι. Άλλο η εκπομπή και εγώ και άλλο εγώ και η ζωή μου. Story δεν έχω μάθει ακόμη να ανεβάζω, μου το έχουν δείξει 500 φορές».

 
Και υπογράμμισε: «Παλιότερα μου έλεγαν οι καλεσμένοι μου να τους ακολουθήσω και έλεγα να το κάνουν μόνοι τους. Αυτό όταν είχα ανοίξει το Instagram. Όταν άρχισα να το καταλαβαίνω καλύτερα και να το χρησιμοποιώ για μένα και να βλέπω αυτά που με αφορούν, κατά περιόδους στη ζωή μου κάνω αλλαγές στο τι ακολουθώ». 

Και κατέληξε λέγοντας: «Φυσικά έκανα και unfollow. Δεν το βλέπω κάτι κακό. Δεν θα σου πω έκανα unfollow τον τάδε. Ούτε που θυμάμαι. Δεν ξέρω αν με έχουν κάνει unfollow. Δεν παρακολουθώ τι κάνουν οι άλλοι».

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Το Βήμα της Δωδεκανήσου

Eβδομαδιαία εφημερίδα της Δωδεκανήσου

Διευθυντής

Στέργος Μάτσης

Ρήγα Φεραίου 22 Κρεμαστή Ρόδος

Τηλ. 22410 92608 fax 22410 96701

Email12vima@gmail.com

Τελευταία άρθρα