Σάββατο, 17 Ιούνιος 2017 19:15

Survivor: Τι συμβαίνει στον Μάριο Πρίαμο και δεν είναι καλός στα τελευταία αγωνίσματα (βίντεο)

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έχει "πέσει" αρκετά στον στίβο μάχης του Survivor. Τι συμβαίνει με τον Κύπριο παίκτη...
 
Τι έχει συμβεί στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη στα τελευταία επεισόδια του Survivor; Γιατί έχει "πέσει" τόσο στα αγωνίσματα και πώς σχολιάζει την αγωνιστική αλλαγή του το τηλεοπτικό κοινό;
 
Στα τελευταία επεισόδια του Survivor, ο "τρελός Κύπριος" μπορεί να δίνει κάθε φορά τον καλύτερο του εαυτό, ωστόσο η απόδοσή του δεν είναι η ίδια με τα προηγούμενα επεισόδια. Τον τελευταίο μήνα έχει "πέσει", γεγονός που προκαλεί αίσθηση στο τηλεοπτικό κοινό.
 
 
Στις αναμετρήσεις του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες του παιχνιδιού, πλέον το πιο πιθανό είναι να χάσει. Και σαν να μην έφτανε αυτό, και ο ίδιος έχει καταλάβει ότι αγωνιστικά πια "χάνει έδαφος", καθώς πανηγυρίζει ακόμα και όταν κερδίσει αδύναμους παίκτες, όπως μέχρι πριν λίγο καιρό τον Μπο.
 
 
 
Μάλιστα, στην πρόσφατη κούρσα του με τον Γιώργο Χρανιώτη, ο "τρελός Κύπρος".... τρελάθηκε που έχασε. Στο τηλεοπτικό κοινό όμως αυτό δεν φάνηκε καθόλου περίεργο αφού ο Χραν, όπως τον αποκαλούσε η ομάδα του, είχε βελτιωθεί πολύ και ήταν ιδιαίτερα εύστοχος.
 
 
Ο Κύπριος Μαχητής του Survivor, μπορεί να είναι ο πιο γρήγορος παίκτης όλων, ωστόσο υστερεί πολύ στο στόχο. Συχνά, έχει το προβάδισμα και φτάνει πρώτος στον τελικό στόχο, όμως χάνει από τους αντίπαλούς του που φαίνεται ότι συγκεντρώνονται εκεί καλύτερα.
 
Από την πλευρά του, και ο ίδιος καταλαβαίνει τη διαφορά και προσπαθεί να δικαιολογηθεί... Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι έχει τραυματίσει το πόδι του με αποτέλεσμα να μη μπορεί να τα δώσει όλα στον αγώνα. Θυμίζουμε βέβαια, ότι και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει σπάσει το ένα δάχτυλο των ποδιών του, αλλά δεν έχουν "πέσει" οι επιδόσεις του στον αγωνιστικό χώρο. pronews.gr
 
 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 myCover logo  sarantis glykoepiloges 

Το Βήμα της Δωδεκανήσου

Eβδομαδιαία εφημερίδα της Δωδεκανήσου

Διευθυντής

Στέργος Μάτσης

Ρήγα Φεραίου 22 Κρεμαστή Ρόδος

Τηλ. 22410 92608 fax 22410 96701

Email12vima@gmail.com

Τελευταία άρθρα