Πέμπτη, 08 Ιούνιος 2017 09:50

Survivor: Η εντυπωσιακή αλλαγή του Bo στο παιχνίδι

Έμεινε... «μισός» από την πείνα και την άσκηση

Ο Bo είναι σίγουρα ο παίκτης που περισσότερο από όλους αποτύπωσε την αλλαγή που επιφέρει στο ανθρώπινο σώμα μια δοκιμασία όπως το Survivor, όπου -στην αρχή τουλάχιστον- οι παίκτες τρέφονταν ελάχιστα, με τις λιγοστές τροφές που τους προμήθευε η παραγωγή του παιχνιδιού και με ό,τι κατόρθωναν να κερδίσουν μέσω των αγωνισμάτων.

Ο ράπερ, που αποχώρησε τελικά στο χθεσινό επεισόδιο, ελάχιστα πριν το τέλος του παιχνιδιού, ανατρέποντας όλες τις αρχικές προβλέψεις και εκτιμήσεις, μέσα από την διαδικασία που έζησε στον Άγιο Δομίνικο, πραγματικά μεταμορφώθηκε: Όχι μόνο έχασε πάρα πολλά κιλά, αλλά και δεν τα... ξαναπήρε, όπως είναι εμφανές για κάποιους άλλους συμπαίκτες του στο ριάλιτι. Επίσης, βελτιώθηκε σημαντικά στα αγωνίσματα, απέκτησε και τηλεοπτικό κοινό που εκτίμησε την προσπάθειά του και το χιούμορ του και έτσι έφτασε μια «ανάσα» πριν τον τελικό του παιχνιδιού. Μάλιστα, ίσως, εάν δεν είχε αλλάξει η διαδικασία ψηφοφορίας και έμπαινε στην κρίση του κοινού με συνυποψήφιους τον Γιώργο Χρανιώτη και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη χθες, ίσως και να μην ήταν αυτός που θα έφευγε....

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο από τον Bo που γνωρίσαμε στα πρώτα επεισόδια μέχρι αυτόν που βλέπαμε το τελευταίο διάστημα, είναι ενδεικτικές της μεγάλης αλλαγής! 

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 myCover logo  sarantis glykoepiloges 

Το Βήμα της Δωδεκανήσου

Eβδομαδιαία εφημερίδα της Δωδεκανήσου

Διευθυντής

Στέργος Μάτσης

Ρήγα Φεραίου 22 Κρεμαστή Ρόδος

Τηλ. 22410 92608 fax 22410 96701

Email12vima@gmail.com

Τελευταία άρθρα