Τετάρτη, 31 Μάιος 2017 01:09

Survivor: Με περίπατο οι Μαχητές 10-2 τους Διάσημους και πάνε σινεμά!

Οι νικητές θα απολαύσουν τρία παγωτά ο καθένας, από μια πίτσα, σε σινεμά τους νέους «Πειρατές της Καραϊβικής» με ποπ κορν, αλλά και μια βραδιά σε ξενοδοχείο με πρωινό

Σε ένα αγώνισμα που δεν απαιτούσε ούτε ταχύτητα, ούτε δύναμη, αλλά συγκέντρωση και ισορροπία, οι Μαχητές αποδείχθηκαν κατά πολύ ανώτεροι από τους Διάσημους και κέρδισαν εύκολα με 10-2. 

Η αλήθεια είναι ότι οι Διάσημοι έμοιαζαν αδιάφοροι εκτός από τον Γιώργο Αγγελόπουλο, με πρώτη και καλύτερη την Ευρυδίκη, αν και το έπαθλο ήταν πολλαπλό και πλούσιο. 

Οι νικητές θα απολαύσουν τρία παγωτά ο καθένας, από μια πίτσα, σε σινεμά τους νέους «Πειρατές της Καραϊβικής» με ποπ κορν, αλλά και μια βραδιά σε ξενοδοχείο με πρωινό!

Παρόλα αυτά οι Διάσημοι δεν εδειξαν να θέλουν τόσο πολύ τη νίκη, αν και πρέπει να παραδεχθούμε ότι σε μερικές μονομαχίες η νίκη κρίθηκε στο δευτερόλεπτο.

Ίσως και το γεγονός ότι έχουν χάσει το έπαθλο της ασυλίας και σύντομα θα πρέπει να αποχαιρετήσουν ακόμη ένα μέλος της παρέας, τους έχει επηρεάσει αρνητικά.

Από την άλλη πλευρά οι Μαχητές πετούν στα σύννεφα, καθώς θα περάσουν άλλη μια βραδιά σαν πολιτισμένοι άνθρωποι! πρωτο θεμα

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 myCover logo  sarantis glykoepiloges 

Το Βήμα της Δωδεκανήσου

Eβδομαδιαία εφημερίδα της Δωδεκανήσου

Διευθυντής

Στέργος Μάτσης

Ρήγα Φεραίου 22 Κρεμαστή Ρόδος

Τηλ. 22410 92608 fax 22410 96701

Email12vima@gmail.com

Τελευταία άρθρα