Πέμπτη, 15 Ιούνιος 2017 08:04

Φρίκη: Σύζυγος δολοφόνησε σύζυγο δένοντας την στις γραμμές τρένου που έτρεχε με 320χλμ/ώρα

Νεκρός και ο δράστης - Έπασχε από βαριά κατάθλιψη

Φρίκη προκαλεί η είδηση της δολοφονίας μιας 34χρονης στη Γαλλία την οποία ο σύζυγός της έδεσε στις γραμμές τρένου που έτρεχε με 320χλμ./ώρα.

Δράστης ο Γκιγιέμ Γκρεμί, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας έδεσε με μονωτική ταινία από τα χέρια και τα πόδια τη σύζυγό του Εμιλί Αλουίν στις γραμμές του τρένου στην περιοχή Μποβιλιέρ στη βόρεια Γαλλία.

Ήταν τέτοια η ταχύτητα του τρένου που χρειάστηκαν πάνω από δύο χιλιόμετρα προκειμένου να ακινητοποιηθεί.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία η άτυχη Αλουίν διαπιστώθηκε ότι είχε ακινητοποιηθεί πάνω στις γραμμές δεμένη με μονωτική ταινία στους αστραγάλους και τους καρπούς.

Όσο για το σώμα της διαμελίστηκε από το πέρασμα του τρένου. Νεκρός βρέθηκε σε παρόμοια κατάσταση και ο δράστης ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, έπασχε από κατάθλιψη.

Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση εδώ και τρια χρόνια αλλά ειχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά με τον Γκρεμί να προσπαθεί μάταια να τα βρουν ξανά.

Γαλλικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι ο Γκρεμί είχε πάρει άδεια από τη δουλειά του ως μηχανικός λόγω της κατάθλιψης από την οποία υπέφερε.

Αυτό που οδήγησε στην ταυτοποίηση θύτη και θύματος ήταν ένα αυτοκίνητο που βρέθηκε κοντά στο σημείο της τραγωδίας. πρωτο θεμα

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 myCover logo  sarantis glykoepiloges 

Το Βήμα της Δωδεκανήσου

Eβδομαδιαία εφημερίδα της Δωδεκανήσου

Διευθυντής

Στέργος Μάτσης

Ρήγα Φεραίου 22 Κρεμαστή Ρόδος

Τηλ. 22410 92608 fax 22410 96701

Email12vima@gmail.com

Τελευταία άρθρα