Κυριακή, 11 Ιούνιος 2017 10:06

Κουρουμπλής: «Η κυβέρνηση το 2015 έσπασε τα μούτρα της, αλλά δεν δραπέτευσε»

Σε συνέντευξη του ο Υπουργός Ναυτιλίας είπε ότι αυτή η κυβέρνηση δεν έχει ευθύνες για ότι συνέβη πριν από το 2015 και κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση επειδή δεν παρέχει καμία ουσιαστική στήριξη στα σοβαρά ζητήματα

«Στην Ελλάδα η ζωή δεν ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2015, βλέπετε τί μπόχα βγαίνει από την εξεταστική στην Υγεία. Και αυτοί που μας οδήγησαν εκεί, κουνάνε και το δάχτυλο σε εμάς», τόνισε μεταξύ άλλων ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στη συχνότητα του Flash 96,0 F.M.  

«Η κυβέρνηση αυτή, η οποία στο κατώ - κάτω δεν έχει ευθύνες για ότι συνέβη τα προηγούμενα χρόνια, ανέλαβε το 2015 και επιχείρησε αυτό που ιδεολογικά και πολιτικά υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό και απέτυχε, έσπασε τα μούτρα της. Αυτή είναι η αλήθεια. Και πήγαμε σε μία συμφωνία. Δεν δραπετεύσαμε. Είπαμε, θα σηκώσουμε το σταυρό του μαρτυρίου. Και είχε και την πολιτική εντιμότητα ο Αλέξης ο Τσίπρας να το θέσει στην κρίση του ελληνικού λαού, κάτι που δεν έκανε ο ούτε ο Αντώνης ο Σαμαράς, ούτε ο Γιώργος ο Παπανδρέου», είπε ο υπουργός. 

Μιλώντας στην εκπομπή του Κωστή Παρρά, ο κ. Κουρουμπλής πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει καμία στήριξη στα σοβαρά ζητήματα από την αντιπολίτευση, ούτε καν στις δηλώσεις Στουρνάρα περί γαλαντόμων συντάξεων.

Τίθεται μια πρόκληση και μία ευθύνη για την ΕΛ.ΑΣ., δήλωσε αναφερθείς στο τραγικό γεγονός του Μενιδίου, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του 11χρονου. ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 myCover logo  sarantis glykoepiloges 

Το Βήμα της Δωδεκανήσου

Eβδομαδιαία εφημερίδα της Δωδεκανήσου

Διευθυντής

Στέργος Μάτσης

Ρήγα Φεραίου 22 Κρεμαστή Ρόδος

Τηλ. 22410 92608 fax 22410 96701

Email12vima@gmail.com

Τελευταία άρθρα