Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

.

Αποδέχομαι

rodos akmi 970x250

Σάββατο, 12 Ιανουάριος 2019 12:39

Μάνα εκδίδει την κόρη της σε νησί των Σποράδων! Εξοργιστική καταγγελία

Πρόκειται για μια επώνυμη αλλά και μια ανώνυμη καταγγελία, που έγιναν έγιναν λίγο πριν τις γιορτές σε αστυνομικό τμήμα νησιού. Σύμφωνα με αυτές, η Ελληνίδα μητέρα, εκδίδει έναντι αμοιβής την περίπου 18 ετών κόρη της, τους τελευταίους μήνες.

Η έρευνα ανατέθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα μένει μαζί με τους γονείς της σε νησί των Σποράδων. Η μητέρα της φέρεται να την εκδίδει σε ντόπιους πελάτες, για διάφορα οικονομικής φύσης ωφελήματα, με τον πατέρα της κοπέλας να εμφανίζεται αμέτοχος στην όλη διαδικασία, ενδεχομένως αγνοώντας τι γίνεται.

 

Το θέμα έχει γίνει αντικείμενο κουτσομπολιού στην κοινωνία του νησιού, με το φερόμενο ως αδίκημα να συντελείται τους τελευταίους μήνες, αν και υπάρχουν μαρτυρίες πως η νεαρή εκδίδεται εδώ και αρκετό καιρό.
Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της έρευνας θα εξετάσει κατά πόσο ισχύουν τα καταγγελλόμενα, ώστε να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της μαστροπείας κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος, για την μητέρα του κοριτσιού.

Σε περίπτωση που αποδειχθεί κάτι τέτοιο, η Εισαγγελική Αρχή θα ασκήσει σε βάρος της μητέρας ποινική δίωξη.

Πηγή: magnesianews

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Το Βήμα της Δωδεκανήσου

Eβδομαδιαία εφημερίδα της Δωδεκανήσου

Διευθυντής

Στέργος Μάτσης

Ρήγα Φεραίου 22 Κρεμαστή Ρόδος

Τηλ. 22410 92608 fax 22410 96701

Email12vima@gmail.com

Τελευταία άρθρα