Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

.

Αποδέχομαι
Πέμπτη, 10 Ιανουάριος 2019 12:59

Αποζημίωση στον μαθητή που αγόρασε αυτό το κινητό τηλέφωνο – Άλλαξε στάση το κατάστημα [pics]

Εξελίξεις σχετικά με το κινητό που εξερράγη σε τσέπη μαθητή στα Χανιά. Σύμφωνα με την μητέρα του νεαρού μαθητή που κατήγγειλε το περιστατικό και είδε το πρόβλημά της να συζητιέται σε όλη την Ελλάδα, μετά την προβολή του θέματος η αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρονικών ειδών, επικοινώνησε μαζί της και την ενημέρωσε ότι πρόκειται να τους αποζημιώσει για την ταλαιπωρία που υπέστησαν.

 

Κλήση είχε και από την εταιρεία παραγωγής του κινητού τηλεφώνου. Ενώ αρχικά είχαν αρνηθεί το αίτημα για αντικατάσταση του κινητού τηλεφώνου, μετά τη δημοσιοποίηση της ανέφεραν ότι θα το εξετάσουν εκ νέου. Υπενθυμίζουμε ότι η Χανιώτισσα μητέρα είχε αγοράσει πριν λίγο καιρό το κινητό στο γιο της, όταν αυτό εξερράγη λίγο πριν την Πρωτοχρονιά στο μπουφάν, ευτυχώς χωρίς να προκύψει τραυματισμός, αν και η συσκευή καταστράφηκε.

Όπως καταγγέλλουν ο νεαρός και η μητέρα του, το συγκεκριμένο smartphone αγοράστηκε από κατάστημα γνωστλης αλυσίδας ηλεκτρονικών ειδών στα Χανιά το φθινόπωρο, και μόλις λίγες ημέρες πριν την Πρωτοχρονιά, ενώ το είχε σην τσέπη του γιλέκου του, είδε ξαφνικά να βγαίνουν καπνοί!

 

Ακαριαία το νάιλον γιλέκο που φορούσε, άρπαξε φωτιά, και ενώ προσπαθούσε να το βγάλει από πάνω του πετώντας το στον αέρα, το κινητό εξερράγη μέσα στην τσέπη. Ευτυχώς ο νεαρός δεν τραυματίστηκε, και οι ζημιές περιορίστηκαν στο κινητό και το γιλέκο.

Πηγή: zarpanews.gr

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Το Βήμα της Δωδεκανήσου

Eβδομαδιαία εφημερίδα της Δωδεκανήσου

Διευθυντής

Στέργος Μάτσης

Ρήγα Φεραίου 22 Κρεμαστή Ρόδος

Τηλ. 22410 92608 fax 22410 96701

Email12vima@gmail.com

Τελευταία άρθρα