Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

.

Αποδέχομαι
Σάββατο, 20 Ιανουάριος 2018 17:14

Διακρίσεις στην παρανομία – Κλήση για όλους εκτός από το… δημοτικό αυτοκίνητο!

Όλοι όσοι στάθμευσαν το ΙΧ τους στη λεωφόρο μπροστά από το άγαλμα του Βενιζέλου, στο κέντρο του Ηρακλείου, εκεί όπου υπάρχει χώρος ελεγχόμενης στάθμευσης, χωρίς την απαραίτητη κάρτα, πήραν την κλήση τους. Το χαρτάκι της κλήσης με το πρόστιμο που επισύρει «κοσμεί» τα παρμπρίζ των αυτοκινήτων, εκτός από ένα που βρισκόταν ανάμεσα τους. Κι αυτό το ένα όχημα, έφερε κρατικές πινακίδες! 

Το όργανο δηλαδή που έκοψε τις κλήσεις, σκέφτηκε μάλλον τη ρήση «κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει» και αποφάσισε να κάνει τη διάκριση, προκαλώντας άσχημη εντύπωση στους οδηγούς που βρήκαν το μπιλιετάκι στο δικό τους αυτοκίνητο, αλλά όχι και στο κρατικό. 

Παρανομία εις διπλούν

Διπλή η παρατυπία δηλαδή. Αφενός ο κρατικός λειτουργός που οδηγεί το εν λόγω όχημα, θεώρησε ότι οι πορτοκαλί πινακίδες του προσφέρουν ένα είδος ασυλίας όσον αφορά τη στάθμευση και δεν δίστασε να παρκάρει εκεί όπου απαγορεύεται. Από την άλλη, ο δημοτικός αστυνομικός, γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε τις κλήσεις στους χώρους ελεγχόμενης στάθμευσης η Δημοτική Αστυνομία τις “κόβει”,  εφάρμοσε τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας μόνο για τους απλούς δημότες, αφού μοίρασε κλήσεις σε όλους εκτός από το επίμαχο όχημα. 

Με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο, το cretapost εντόπισε πολύ εύκολα, μέσω αναρτήσεων στη «Διαύγεια» ότι το συγκεκριμένο ΤΟΥΟΤΑ ανήκει στον Δήμο Μινώα Πεδιάδας και βάσει διαγωνισμού που είχε πραγματοποιηθεί το 2016 για τη συντήρηση των οχημάτων που ανήκουν στον δήμο, το συγκεκριμένο κρατικό αυτοκίνητο ανήκει στον τομέα του διοικητικού – οικονομικού… 

πηγή: cretapost

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 myCover logo  sarantis glykoepiloges 

Το Βήμα της Δωδεκανήσου

Eβδομαδιαία εφημερίδα της Δωδεκανήσου

Διευθυντής

Στέργος Μάτσης

Ρήγα Φεραίου 22 Κρεμαστή Ρόδος

Τηλ. 22410 92608 fax 22410 96701

Email12vima@gmail.com

Τελευταία άρθρα