Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

.

Αποδέχομαι

HATZIDIAKOS 970x90px

12vima 970x150

Παρασκευή, 15 Μάρτιος 2019 18:23

Υποψήφιος με τον συνδυασμό του Αντώνη Καμπουράκη «Με Δύναμη για τη Ρόδο», ο Βασίλης Παπαοικονόμου

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης δήλωσε: «Με χαρά καλωσορίζω τον Βασίλη Παπαοικονόμου στο συνδυασμό “Με Δύναμη Για τη Ρόδο”. Ο Βασίλης Παπαοικονόμου, είναι ένας συντοπίτης μας με προσφορά στο νησί μέσα από θέσεις σε ιδρύματα και οργανισμούς κοινής ωφέλειας. Οι γνώσεις και η εμπειρία του είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει το συνδυασμό μας να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της Ρόδου μας».

Ο Βασίλης Παπαοικονόμου ανέφερε τα εξής: « Το κίνητρό μου είναι η αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, αλλά και η θέληση να ανταποδώσω σε αυτόν, μέσα από την ενασχόλησή μου με το Δήμο Ρόδου, ώστε να καλυτερεύσουμε τον τόπο που μεγαλώνουμε και θα ζήσουν τα παιδιά μας, ένα μέρος αυτών που πέτυχα με την αγάπη και τη στήριξη των συμπολιτών μου. Μετέχω στο ψηφοδέλτιο «Με Δύναμη Για τη Ρόδο», με τον Αντώνη Καμπουράκη, γιατί είναι ικανός, αγαπά τη Ρόδο και είμαι βέβαιος πως θα κατορθώσει να μεταμορφώσει τη Ρόδο ξανά σε Σμαραγδένιο Νησί».

Βιογραφικό

 Γεννήθηκε στη Ρόδο το 1956. Είναι παντρεμένος με την Εύη Χατζηγεωργίου, φαρμακοποιό, και έχουν τέσσερα παιδιά. Είναι Αρχιτέκτονας Μηχανικός και διατηρεί τεχνικό γραφείο στη Ρόδο.

Διετέλεσε Αντιπρόεδρος στο Κοινοτικό Συμβούλιο Κρεμαστής τα έτη 1995–1998, Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Πεταλούδων τα έτη 2003–2006, στη διάρκεια των οποίων έλαβε τις θέσεις του Προέδρου της ΔΕΥΑΠ και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών. Επίσης διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Παίδων Ρόδου «Άγιος Ανδρέας».

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 myCover logo  sarantis glykoepiloges 

Το Βήμα της Δωδεκανήσου

Eβδομαδιαία εφημερίδα της Δωδεκανήσου

Διευθυντής

Στέργος Μάτσης

Ρήγα Φεραίου 22 Κρεμαστή Ρόδος

Τηλ. 22410 92608 fax 22410 96701

Email12vima@gmail.com

Τελευταία άρθρα