Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

.

Αποδέχομαι

1970x250

rodos akmi 970x250

Τετάρτη, 12 Ιούνιος 2019 08:41

Στέλιος Χατζηιωάννου: Η "Easy" εισέρχεται και στις εκδρομές

Nέα υπηρεσία ξεναγήσεων και δραστηριοτήτων λανσάρει στην Ευρώπη o όμιλος easyJet μέσω της νέας θυγατρικής easyGuide.

Ο ιδρυτής της EasyJet, Sir Στέλος Χατζηιωάννου, επένδυσε μειοψηφικό πακέτο μετοχών στην easyGuide η οποία λάνσαρε την ιστοσελίδα της αυτή την εβδομάδα.

Η ιστοσελίδα έλαβε άδεια χρήσης του πορτοκαλί χρώματος και άλλων στοιχείων που σχετίζονται στενά με τη μητρική EasyJet.

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της easyGuide, Blake Reddy, με καριέρα στα χρηματοοικονομικά, ανέφερε οτι η εταιρία συγκέντρωσε κεφάλαια από επενδυτική εταιρία του Λονδίνου χωρίς να αποκαλύψει το ποσό.

Η EasyGuide προσφέρει εμπειρίες στο Λονδίνο, με σχέδια επέκτασης και σε άλλες πόλεις όπως το Άμστερνταμ, η Βαρκελώνη, η Μαδρίτη και το Παρίσι μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2020.

Διατηρεί άμεσες σχέσεις με τουρ οπερέιτορ όπως οι Evan Evans και Golden Tours καθώς και συμφωνίες με ανεξάρτητους προορισμούς στην πόλη. Αναζητά δε συνεργασία με μεγάλους παρόχους εμπειριών όπως η Merlin Entertainments και η Historic Royal Palaces.

Σύμφωνα με τον κ. Reddy, η easyGuide θα λανσάρει επίσης επώνυμες ξεναγήσεις για να εξαπλώσει τη φήμη του brand και να προωθήσει τις δραστηριότητές του στους ταξιδιώτες μέσω του αερομεταφορέα.

Παρά την ισχυρή ζήτηση στον κλάδο δεν υπάρχει κάποιο ισχυρό brand που να δραστηριοποιείται σε αυτόν και οι περισσότεροι καταναλωτές δεν έχουν στο μυαλό τους μία εταιρία που προτιμούν όταν αναζητούν αγορά δραστηριοτήτων και εμπειριών, δήλωσε.

Για το μάρκετινγκ, η easyGuide ευελπιστεί οτι θα αξιοποιήσει τις υπόλοιπες εταιρίες του ομίλου με καμπάνιες διαδικτυακού μάρκετινγκ.

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Το Βήμα της Δωδεκανήσου

Eβδομαδιαία εφημερίδα της Δωδεκανήσου

Διευθυντής

Στέργος Μάτσης

Ρήγα Φεραίου 22 Κρεμαστή Ρόδος

Τηλ. 22410 92608 fax 22410 96701

Email12vima@gmail.com

Τελευταία άρθρα