Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

.

Αποδέχομαι

rodos akmi 970x250

Παρασκευή, 10 Μάιος 2019 17:04

TUI: Ροδίτικο ξενοδοχείo στα 5 δημοφιλέστερα για αειφόρο τουρισμό το 2019

Τα πέντε ξενοδοχεία δημοφιλέστερα ξενοδοχεία για αυτό το καλοκαίρι με πιστοποίηση αειφορίας παρουσιάζει η TUI, ανάμεσα στα οποία είναι και δύο ελληνικά.

Πρόκειται για τα ξενοδοχεία TUI Family Life Atlantica Caldera Beach στο Γεράνι Κρήτης και το TUI Family Life Atlantica Aegean Park στη Ρόδο.

Το TUI Family Life Atlantica Caldera Beach είναι χωρισμένο σε ζώνες και οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν διαμονή στο πιο ήσυχο τμήμα Olympus ή στο πιο «ζωντανό» τμήμα Aphrodite. Το ξενοδοχείο διαθέτει πισίνες, παιδικό κλαμπ, γυμναστήριο, γήπεδα τένις και βρίσκεται μπροστά στην παραλία. Ενδείκνυται για οικογενειακές διακοπές.

Το TUI Family Life Atlantica Aegean Park στη Ρόδο διαθέτει δικό του water park, πισίνες, σχολή κολύμβησης και πολλά δωμάτια έχουν απευθείας πρόσβαση στην πισίνα. Βρίσκεται μπροστά στην παραλία. 

Τα υπόλοιπα ξενοδοχεία που αναδεικνύει η TUI είναι τα TUI Family Life Alcudia Pins στη Μαγιόρκα, TUI Family Life Pascha Bay στην Τουρκία και TUI Family Life Nausicaa Beach στην Κύπρο.

Ο αειφόρος τουρισμός αποτελεί ζητούμενο για όλο και μεγαλύτερη μερίδα ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο οι οποίοι εμφανίζονται ευαισθητοποιημένοι με τις επιπτώσεις του τουρισμού στο περιβάλλον των προορισμών. 

Όπως αναφέρει η TUI, πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι το 95% των πελατών της TUI πιστεύουν οτι η αειφορία αποτελεί σημαντικό στοιχείο του ταξιδιού και ένας στους 5 δεν θα έμενε σε ξενοδοχείο χωρίς σχετική πιστοποίηση.

 
Με πληροφορίες από TornosNews.gr 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Το Βήμα της Δωδεκανήσου

Eβδομαδιαία εφημερίδα της Δωδεκανήσου

Διευθυντής

Στέργος Μάτσης

Ρήγα Φεραίου 22 Κρεμαστή Ρόδος

Τηλ. 22410 92608 fax 22410 96701

Email12vima@gmail.com

Τελευταία άρθρα