Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

.

Αποδέχομαι

1970x250

rodos akmi 970x250

Κυριακή, 03 Φεβρουάριος 2019 09:44

Τουρισμός: Αμηχανία στη Βρετανία για το Brexit - Πώς αντιδρούν τα τουριστικά γραφεία

Ο βρετανικός ταξιδιωτικός οργανισμός Travelsphere θα δώσει τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να ακυρώνουν τα ταξίδια τους 3 μήνες πριν την ημερομηνία αναχώρησης εάν το Brexit αλλάξει τις απαιτήσεις visa ή την πολιτική μετανάστευσης.

Η εταιρία λάνσαρε σειρά «προσφορών Brexit» όπως τις ονομάζει, και σήμερα ανακοίνωσε νέα εγγύηση ακύρωσης σε μια προσπάθεια να ενθαρρύνει τις κρατήσεις.

Αν μετά το Brexit, οι βρετανοί κάτοχοι διαβατηρίου δεν μπορέσουν να εισέλθουν σε ευρωπαϊκή χώρα μέλος της ΕΕ για τις διακοπές τους μέσω της Travelsphere,η εταιρία θα προσφέρει δωρεάν ακύρωση των διακοπών. 

Σύμφωνα με τη νέα πολιτική ακυρώσεων της Travelsphere, αν ένας ταξιδιώτης επηρεαστεί από οποιαδήποτε συνέπεια του Brexit, και το διαβατήριό του πληροί τις απαιτήσεις της κυβέρνησης για ταξίδια στην Ευρώπη μετά τις 29 Μαρτίου, θα μπορεί να ακυρώσει τις διακοπές χωρίς χρέωση τουλάχιστον 91 ημέρες πριν το ταξίδι.

Η εταιρία προσφέρει τη δυνατότητα αυτή αποκλειστικά σε κατόχους βρετανικού διαβατηρίου και στις νέες κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από σήμερα, 1η Φεβρουαρίου έως τις 28 Φεβρουαρίου για ταξίδια σε χώρα-μέλος της ΕΕ μέσω της Travelsphere και αναχώρηση πριν τις 31 Δεκεμβρίου.

Πρόσφατα, η Riviera Travel κινήθηκε αντίστοιχα, προσφέροντας στους επιβάτες ανταμοιβή πιστότητας ύψους 150 λιρών το άτομο, προκειμένου να ενθαρρύνει τους επαναλαμβανόμενους πελάτες στις κρουαζιέρες ποταμών εν μέσω αμηχανίας για το Brexit.

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Το Βήμα της Δωδεκανήσου

Eβδομαδιαία εφημερίδα της Δωδεκανήσου

Διευθυντής

Στέργος Μάτσης

Ρήγα Φεραίου 22 Κρεμαστή Ρόδος

Τηλ. 22410 92608 fax 22410 96701

Email12vima@gmail.com

Τελευταία άρθρα