Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

.

Αποδέχομαι
Σάββατο, 03 Νοέμβριος 2018 07:28

Οίκος ανοχής με κούκλες του σεξ πουλάει την... «παρθενιά» των «ρομπότ» έναντι 10.000 δολαρίων

ο θέμα είναι... ποιοι θα την αγοράσουν

 
Ενώ η επέλαση των «ρομπότ του σεξ» στο αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου συνεχίζεται, και οίκοι ανοχής με άκρως προηγμένες κούκλες (που μιλούν, κινούνται, βογκούν κ.λπ.) ξεφυτρώνουν με ταχύτατους ρυθμούς σε δεκάδες πόλεις ανά την υφήλιο, κάποιοι επιχειρηματίες έχουν ήδη νιώσει την ανάγκη να ξεχωρίσουν!

Η επιχειρηματίας πίσω από τον οίκο ανοχής Eve's, που θα ανοίξει τις πόρτες του στις αρχές του 2019, στην Καλιφόρνια, σκέφτηκε να προσφέρει στους μελλοντικούς της πελάτες που ομολογουμένως δεν έχουμε ξανακούσει: Την ευκαιρία να κάνουν σεξ με μια «παρθένα» κούκλα του σεξ, έναντι 10.000 δολαρίων.

 
Σε μια προσπάθεια να χρηματοδοτήσει τη νέα της επιχείρηση, η Unicole Unicron έχει ξεκινήσει μία εκστρατεία στην πλατφόρμα Indiegogo. Ως αντάλλαγμα για τις προσφορές, η επιχειρηματίας παρέχει εκπτώσεις στις υπηρεσίες που θα προσφέρει ο οίκος ανοχής της. 

Μάλιστα, τα άτομα που είναι διατεθειμένα να καταβάλουν το δυσθεώρητο ποσό των 10.000 ευρώ θα κερδίσουν τη μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσουν μια... συναισθηματική σχέση με τα «κορίτσια», περνώντας λίγο αθώο χρόνο μαζί τους σε αρκετά ραντεβού προτού περάσουν μια μαγευτική βραδιά με τα «παρθένα» ρομπότ.

 
Όπως διευκρινίζει η επιχειρηματίας στην σελίδα της πλατφόρμας, οι κούκλες του σεξ θα συνεχίσουν φυσικά να εργάζονται στον οίκο ανοχής της μετά την πρώτη τους φορά, αλλά το αντίτιμο για την παρέα τους θα είναι φυσικά χαμηλότερο. 

Αυτό που μάλλον δεν έχει σκεφθεί  η Unicole είναι τι θα συμβεί αν ο γαλαντόμος πελάτης... ερωτευτεί την υποψήφια ερωμένη του μετά απο τα αλλεπάλληλα ραντεβού τους και αποφασίσει να την κλέψει αφού εκείνη του χαρίσει την... αθωότητά της. 

Στην εποχή των ρομπότ του σεξ εξάλλου όλα είναι πιθανά. protothema.gr

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 myCover logo  sarantis glykoepiloges 

Το Βήμα της Δωδεκανήσου

Eβδομαδιαία εφημερίδα της Δωδεκανήσου

Διευθυντής

Στέργος Μάτσης

Ρήγα Φεραίου 22 Κρεμαστή Ρόδος

Τηλ. 22410 92608 fax 22410 96701

Email12vima@gmail.com

Τελευταία άρθρα