Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

.

Αποδέχομαι
Δευτέρα, 08 Οκτώβριος 2018 10:12

Θεσσαλία: Ροζ σκάνδαλο με βουλευτή – Οι υποψίες και τα ντοκουμέντα της απιστίας που διέλυσαν το γάμο!

Ετσι, δεν άργησαν να του μπουν «ψύλλοι στα αυτιά» και να ζητήσει τη βοήθεια ιδιωτικού ερευνητή, ο οποίος έγινε «στενός κορσές» στη σύζυγό του, χωρίς εκείνη να αντιληφθεί το παραμικρό. Ο ντετέκτιβ δεν άργησε να καταλάβει τι ακριβώς συνέβαινε ανάμεσα σε εκείνη και στον γνωστό βουλευτή, με αποτέλεσμα να ενημερώσει αμέσως τον ισχυρό άνδρα, ο οποίος του ζήτησε να του εξασφαλίσει υλικό που θα αποδείκνυε τις διαστάσεις που είχε πάρει η σχέση τους. https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2018/10/kamaki-300x196.jpg 300w, https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2018/10/kamaki-320x209.jpg 320w" sizes="(max-width: 550px) 100vw, 550px">

Οπως αποδείχτηκε, δεν ήταν κάτι δύσκολο για εκείνον, αφού κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να εξασφαλίσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο τόσο από τα πονηρά ραντεβουδάκια του ζευγαριού όσο και από τις «καυτές» ερωτικές συνευρέσεις τους.

Μία από αυτές, μάλιστα, παρακολούθησε από κοντά ο απατημένος σύζυγος, ο οποίος ειδοποιήθηκε από τον ιδιωτικό ερευνητή και έφτασε στο σημείο όπου η σύζυγός του «έβγαζε τα μάτια της» με τον βουλευτή!

Με τις ατράνταχτες αποδείξεις στα χέρια, ο ισχυρός οικονομικός παράγοντας του θεσσαλικού κάμπου αποφάσισε να έρθει σε επικοινωνία με τον πρόεδρο του κόμματος στο οποίο ανήκει ο «άτακτος» βουλευτής, ώστε να τον ενημερώσει για το ποιόν του και τις πράξεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος δεν πίστευε στα μάτια του με όλα αυτά που του έδειξε ο ασφαλιστής! Χωρίς δεύτερη σκέψη και υπό τον φόβο της αποκάλυψης ενός ερωτικού σκανδάλου που θα μπορούσε να ελλοχεύει κινδύνους για το κόμμα, ο πρόεδρος, σύμφωνα με πληροφορίες, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να λάβει τα μέτρα του για τον «άτακτο» βουλευτή.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso, espressonews.gr

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Το Βήμα της Δωδεκανήσου

Eβδομαδιαία εφημερίδα της Δωδεκανήσου

Διευθυντής

Στέργος Μάτσης

Ρήγα Φεραίου 22 Κρεμαστή Ρόδος

Τηλ. 22410 92608 fax 22410 96701

Email12vima@gmail.com

Τελευταία άρθρα