Πέμπτη, 08 Ιούνιος 2017 10:39

Οι πτήσεις της Qatar Airways- Τι πρέπει να γνωρίζουν οι επιβάτες

H “ΤΝ” σε συνεργασία με τη Marine Tours, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την αεροπορική εταιρεία Qatar Airways, ώστε να πληροφορηθεί το επιβατικό κοινό για τις πτήσεις της εταιρείας έπειτα από τη διακοπή των διπλωματικών σχέσεων μεταξύ της Σαουδικής Αραβίας, της Αιγύπτου, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, της Υεμένης, της Λιβύης και του Μπαχρέιν με το Κατά

 

 

 

Αναλυτικά, το επιβατικό κοινό, σύμφωνα με τα στοιχεία της Marine Tours, πρέπει να γνωρίζει ότι:

  • Όλες οι πτήσεις της Qatar Airways που εκτελούνται από/ προς τη Σαουδική Αραβία (KSA), τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (UAE), το Μπαχρέιν (BHR) και την Αίγυπτο (EGY) έχουν ανασταλεί μέχρι νεωτέρας.
  • Όλες οι κρατήσεις από/ προς την προαναφερθείσα προέλευση και τους προορισμούς θα είναι ανοικτές για ακυρώσεις ή επιστροφές, αλλαγές, συμπεριλαμβανομένης της αναδρομολόγησης σε άλλες αεροπορικές εταιρείες (εκτός από EK και EY) δωρεάν, για επιβάτες που έχουν επιβεβαιωμένη κράτηση και επιβεβαιωμένο εισιτήριο, το οποίο εκδόθηκε μέχρι και τις 5 Ιουνίου 2017.
  • Για ισχύοντα ταξίδια από τις 5 Ιουνίου 2017 και μετά, οι ακόλουθες επιλογές είναι διαθέσιμες: Μπορείτε να κάνετε ξανά την κράτησή σας, σε άλλη πτήση της QR μεταξύ των DOHΑ και της αρχικής προέλευσης / προορισμού σας, δωρεάν, στις τέσσερις χώρες που επηρεάζονται. Οι νέες ημερομηνίες ταξιδιού πρέπει να είναι εντός 30 ημερών από την αρχική ημερομηνία του ταξιδιού σας.
  • Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν εξασφάλισης θέσης σε άλλη αεροπορική εταιρεία, εφόσον δεν υπάρχει διαθέσιμη πτήση QR.
  • Για τις ακυρώσεις πτήσεων στη Σαουδική Αραβία (KSA), τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (UAE) και το Μπαχρέιν (BHR): Επιτρέπεται η εκ νέου κράτηση πτήσης της QR από/ προς άλλο κοντινότερο σημείο στο Κουβέιτ και το Ομάν (υπόκεινται σε έλεγχο των απαραίτητων εγγράφων).
  • Για ακυρώσεις πτήσεων στην Αίγυπτο (EGY): Επιτρέπεται η εκ νέου κράτηση θέσης σε πτήση της QR από/ προς άλλο κοντινότερο σημείο της Ιορδανίας, του Κουβέιτ, του Λιβάνου και του Ομάν (υπόκεινται σε έλεγχο των απαραίτητων εγγράφων)
  • Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα πλήρης επιστροφής χρημάτων των αχρησιμοποίητων εισιτηρίων.
  • Επιτρέπεται μόνο μία δωρεάν αλλαγή.
  • Τέλος, σε περίπτωση που επιθυμείτε να προβείτε σε περαιτέρω διαφοροποιήσεις, εφόσον η ημερομηνία ταξιδιού είναι μετά τις 6 Ιουλίου 2017 από την αρχική ημερομηνία του ταξιδιού, ισχύουν τιμές κανονικών ναύλων.
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Ιούνιος 2017 10:41

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 myCover logo  sarantis glykoepiloges 

Το Βήμα της Δωδεκανήσου

Eβδομαδιαία εφημερίδα της Δωδεκανήσου

Διευθυντής

Στέργος Μάτσης

Ρήγα Φεραίου 22 Κρεμαστή Ρόδος

Τηλ. 22410 92608 fax 22410 96701

Email12vima@gmail.com

Τελευταία άρθρα