Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

.

Αποδέχομαι

1970x250

rodos akmi 970x250

Παρασκευή, 20 Σεπτέμβριος 2019 21:49

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για το Δημοτικό Στάδιο από τον Διαγόρα!

Φωτογραφία αρχείου

 

Ανακοίνωση για την άσχημη κατάσταση του Δημοτικού γηπέδου της Ρόδου εξέδωσε ο Διαγόρας Ρόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της FootballLeague περιόδου 2019-2020, η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 είναι στη δυσάρεστη θέση να εκφράσει στην κοινωνία της Ρόδου, την απέραντη θλίψη της για την κατάντια του Δημοτικού Σταδίου Ρόδου «Ο Διαγόρας». Παράλληλα, μας είναι αδύνατον να αποκρύψουμε την ντροπή που αισθάνονται οι πολίτες της Ρόδου, που από τα αρχαία χρόνια αγαπούν τον αθλητισμό.


Έχοντας ενημερωθεί με κοινοποίηση, για την επιστολή της Αστυνομικής Δ/νσης Δωδεκανήσου, απευθυνόμενη προς την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Ρόδου, για την παρούσα κατάσταση του Δημοτικού Σταδίου Ρόδου, αναρωτιόμαστε κι εμείς, όπως και τα στελέχη της ΕΠΣΔ, πως μετά από μια κατεδάφιση μέρους μιας πράγματι επικίνδυνης κερκίδας του Σταδίου από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Ρόδου, να μην προχωρήσει άμεσα η αποκατάσταση της. Στο μοναδικό Στάδιο της πόλης Ρόδου, κοινή έδρα δύο ομάδων που εκπροσωπούν το νησί σε εθνικές κατηγορίες ποδοσφαίρου.

 

Ευχόμαστε, ο Α’ Βαθμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης να αντιληφθεί αμέσως την σοβαρότητα της υπάρχουσας κατάστασης και των κινδύνων που βρίσκονται προ πυλών! Με την ανάληψη των καθηκόντων του, να επιληφθεί του σοβαρότατου θέματος ο νέος Δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης».

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Το Βήμα της Δωδεκανήσου

Eβδομαδιαία εφημερίδα της Δωδεκανήσου

Διευθυντής

Στέργος Μάτσης

Ρήγα Φεραίου 22 Κρεμαστή Ρόδος

Τηλ. 22410 92608 fax 22410 96701

Email12vima@gmail.com

Τελευταία άρθρα