Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

.

Αποδέχομαι

1970x250

rodos akmi 970x250

Πέμπτη, 06 Ιούνιος 2019 15:03

Πέφτει ο Κολοσσός - Δεν περνάει η αναδιάρθρωση της Α1

Πέφτει ο Κολοσσός!Αναδιάρθρωση ήταν... και πάει! Το SDNA παραμονές των Ευρωεκλογών είχε αποκαλύψει ότι η τύχη Λαυρίου, Κολοσσού και... παραπλεύρως Ολυμπιακού θα κριθεί στις κάλπες και πλέον όλα δείχνουν ότι αναδιάρθρωση δε θα γίνει.

Ήταν 9 Μαΐουόταν σε μία... επεισοδιακή συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ αποφασίστηκε ομόφωνα η αναδιάρθρωση που προτάθηκε από τον πρόεδρο του Λαυρίου, Γιάννη Ψαρράκη. Το «14-0» ακούστηκε... δυνατά και έδειχνε την θέληση των ομάδων να «προστατεύσουν» ουσιαστικά την ομάδα της Αττικής, η οποία υποβιβάστηκε μετά τη νίκη άνευ αγώνος της Κύμης στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού με 20-0.

 

Βέβαια, ο ΕΣΑΚΕ ήταν θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο, όμως αυτό δεν έφερνε και... αυτόματη θέσπιση της απόφασης, αφού απέμεναν η ΕΟΚ και η συνεννόηση με το υφυπουργείο Αθλητισμού. Μάλιστα, λίγες ημέρες μετά, η στήλη Slam Dunk έδειξε για ακόμα μία φορά το... μέλλον, αφού ανέφερε πως το σχέδιο κολλάει και έχει άμεση σχέση με το αποτέλεσμα των εκλογών.

 

Πλέον, το ρεπορτάζ αναφέρει πως η αναδιάρθρωση δεν θα γίνει ποτέ! Όπως είχε ήδη τονιστεί, το σχέδιο αυτό έπρεπε να περάσει πρώτα από την ΕΟΚ και στη συνέχεια από το υφυπουργείο Αθλητισμού, το οποίο με την σειρά του -και αν φυσικά συμφωνούσε η διοίκησή του- θα είχε την δυνατότητα να συντάξει ειδική τροπολογία, ώστε να περάσει από την Βουλή. Μία διαδικασία που δεν ήταν εξ'αρχής ιδιαίτερα απλή έγινε πλέον... αδύνατη μετά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών.

Η ήττα της σημερινής κυβέρνησης και η άμεση προκύρηξη εθνικών εκλογών για τις 7 Ιουλίου θα φέρει άμεση διάλυση της τωρινής Βουλής, όπως άλλωστε ορίζεται από το Σύνταγμα. Άρα, κανένας νέος νόμος δεν θα τεθεί προς ψήφιση και δεν θα συνταχθεί καν το αναλυτικό σχέδιο για την αναδιάρθρωση, που για την ώρα... μένει στα λόγια!

Ουσιαστικά λοιπόν, το Λαύριο ακολουθεί τον Κολοσσό στην Α2, όπως ακριβώς έδειξε και η τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Πληροφορίες από sdna.gr

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Το Βήμα της Δωδεκανήσου

Eβδομαδιαία εφημερίδα της Δωδεκανήσου

Διευθυντής

Στέργος Μάτσης

Ρήγα Φεραίου 22 Κρεμαστή Ρόδος

Τηλ. 22410 92608 fax 22410 96701

Email12vima@gmail.com

Τελευταία άρθρα