Τρίτη, 11 Απρίλιος 2017 18:06

FW: Κολοσσός H Hotels - ενεργειες κοινωνικής ευθύνης στον επόμενο αγώνα

  1. Στον αγώνα απέναντι στα Τρίκαλα BCAries, λίγο πριν το Β’ ημίχρονο, ο Κολοσσός HHotels θα τιμήσει τα παιδιά των Ακαδημιών που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως ο αθλητισμός είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τη γνώση και την ευγενή άμιλλα. Όταν δε υπάρχει όραμα και πίστη, με σκληρή δουλειά μπορεί κάθε παιδί να πετύχει σε ό,τι έχεις ονειρευτεί.

  1. Τα πλαστικά καπάκια που συγκέντρωσε ο Κολοσσός Η Hotels με το συντονισμό του προπονητή, κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, θα παραδώσει στο αρμόδιο τμήμα Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού. Οι φίλαθλοι που έχουν ποσότητα από καπάκια, μπορούν να τα παραδώσουν πριν τον αγώνα.

  1. Λίγο πριν τον αγώνα, συγκεντρώνουμε τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Παρακαλούμε τους φιλάθλους, όλους τους Ροδίτες που επιθυμούν να συνεισφέρουν, να συμβάλλουν στο μέτρο των δυνατοτήτων τους. Τα είδη που συγκεντρώνουμε είναι: Βασικά είδη διατροφής μακράς διάρκειας όπως ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, βρεφικό γάλα, αλεύρι, φυτίνη, ζάχαρη, ντοματάκια, καφέδες, δημητριακά, μαρμελάδες κλπ.
    Τα τρόφιμα θα συγκεντρωθούν στο Βενετόκλειο πριν τον αγώνα και θα παραδοθούν επί τόπου στους υπεύθυνους του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Θα είμαστε όλοι εκεί να δώσουμε ανακούφιση σε αδύναμους συμπολίτες μας. Ζητούμε από τις εμπορικές επιχειρήσεις να συμβάλλουν στην προσφορά αυτή, όπως κάθε φορά κάνουν στα πλαίσια της κοινωνικής τους ευθύνης.

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 myCover logo  sarantis glykoepiloges 

Το Βήμα της Δωδεκανήσου

Eβδομαδιαία εφημερίδα της Δωδεκανήσου

Διευθυντής

Στέργος Μάτσης

Ρήγα Φεραίου 22 Κρεμαστή Ρόδος

Τηλ. 22410 92608 fax 22410 96701

Email12vima@gmail.com

Τελευταία άρθρα